dijous, 4 de setembre del 2008

Enric a l'hospital amb trencament de tíbia i peroné.

No tot poden ser bones notícies, i avui ens toca fer-vos ressó d'una notícia que ens va posar els pèls de punta al seu dia i passat el seu temps, continua sent molt difícil de digerir per al nostre grup.

Enric, el nostre bateria va sofrir un trencament de tíbia i peroné que l'ha apartat de tota activitat. Fa una setmana va ser operat d'aquest doble trencament i ara està lluitant per a poder tornar el més aviat possible a la vida quotidiana i així poder seguir oferint-nos les seves dosis de ritme i alegria als nostres concerts, i aportant la seva amistat i talent al dia a dia.

Des d'aquí animar-lo a seguir endavant amb la seva recuperació.

Per a que vegeu que no perd el somriure us enganxem aquesta fotografia i us animem a deixar comentaris per a que la seva estada a l'hospital sigui més agradable!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims Enric! Esperem veure't pronte de nou damunt l'escenari!!

Anònim ha dit...

Xeic Enric, ànims que lo pitjor ja està passat! Vinga, que aviat et volem veure treure fum d'aquesta bateria! I... ja ens vindràs a veure jugar algun dia no? jeje... Bueno, esperem tots ke et vagis recuperant el més aviat possible. Cuida't. Una abraçada ;) René

Blogger Template by Clairvo