dijous, 4 de setembre del 2008

Contracop Semifinalistes de l'Enganxa't!!

Hola companys,

l'estiu ha estat molt mogudet, ja que hem estat tocant amb la xaranga per tot el país i part d'altres (prometem algunes fotos). Però ens ha deixat una de les notícies més esperades i sobre la que teniem grans esperances, per fi ens hem classificat per a les semifinals de l'Enganxa't!!
I tot gràcies a vosaltres, que no heu vacil·lat gens a l'hora de donar-nos el vostre vot! Ja no tenim més paraules per agrair-vos tot el que feu per nosaltres i només ens queda posar tota la nostra energia als escenaris per a poder tornar-vos aquesta confiança que heu dipositat en Contracop!

Ara ja només ens queda una última prova abans de la gran final, els 8 grups seleccionats participaran en els concerts que s'organitzaran a la sala suau de Reus durant la setmana del 15 al 18 de setembre. Com sempre hi esteu invitats, amés el vot del públic assistent tindrà un pes específic en la decisió final dels jutges. En pocs dies concretarem les dates dels concerts així que ja ho sabeu, a seguir donant guerra a Reus, per a fer sentir la veu de les nostres terres!!

Podeu llegir la notícia aquí!
Blogger Template by Clairvo