dilluns, 7 de setembre del 2009

Seleccionats a l'Enganxa't a la Música 2009

Hola de nou,

aquests dies no paren d'arribar-nos bones noticies! Després de l'organització dels tallers de Rock Català per a celebrar la nostra diada, i l'agenda de concerts que ja ha complert els 25, ara ens han comunicat que gràcies a les votacions en diverses ràdios i televisions d'arreu dels Països Catalans, ens hem classificat per a la següent ronda de l'enganxa't 2009!

Per a nosaltres es molt important saber que aquesta classificació s'ha produït en les votacions exercides fora de la nostra zona territorial (l'enganxa't impedeix votar a la gent de la mateixa zona per a evitar massificacions desequilibrants), ja que això significa que la nostra música a viatjat a través dels PPCC i ha trobat en molts llocs un bon acolliment!

Un cop superada aquesta primera ronda, el jurat escollirà 6 grups dels 20 que encara quedem per a passar a les semifinals. Ara vosaltres també hi podeu dir la vostra votant a través de la pàgina del concurs, per a ajudar a seleccionar 2 grups més que conformaran els 8 semifinalistes.

Si voleu ajudar-nos a fer el somni realitat només heu de donar-nos el vostre vot (diari si pot ser ;) a la nostra pàgina de TerceraVia:

  1. Necessiteu un usuari de la web (es gratuït i molt fàcil): pàgina de registre.
  2. Inicieu la sessió amb el vostre usuari.
  3. Entreu a la nostra pàgina: Contracop a TerceraVia.
  4. Doneu-nos el vostre vot, a l'apartat sumar un vot Enganxa't (a la part superior dreta, dalt del reproductor).


Esperem que el vostre suport ens porti a les semifinals i allí puguem seguir tots junts la festa!!


Blogger Template by Clairvo