dijous, 18 de febrer del 2010

Presentació del CD - 27 de febrer de 2010

Hola companys,

després de molt, molt i molt temps esperant, ens complau invitar-vos a la festa que celebrarem el dia 27 de febrer a Alcanar per a presentar el nostre primer treball!

La maqueta ha estat enregistrada al nostre local de Godall per nosaltres mateixos, amb la inestimable ajuda de Xabi con B assessorant-nos i posant el seu granet de sorra.

Posteriorment es va realitzar la mescla als estudis MBG de Tarragona, on Miquel Barberà va posar tot el seu talent per a donar un bon cos a la nostra música.

Per últim, el màster va viatjar a Ripoll on els amics de Quimera Records van materialitzar el nostre somni en una caixa de plàstic! Amb ells vam trobar la fórmula per a que la nostra música continuï sent tant lliure com quan la toquem, les llicències Creative Commons ens ofereixen la possibilitat de que aquesta música viatgi arreu sense cap restricció oportunista i explotadora com les que imposa l'SGAE.

Després de tot aquest llarg viatge on hem aprés, rigut, cridat i fet grans amics tot està preparat per a que la nostra música surti als carres...

Esperem veure-us a Alcanar el dia 27 a la Cisterna de la Vall, hi haurà una bona festa i algunes sorpreses!!!

Aquí teniu la informació:


(fes clic sobre la imatge per a fer-la mes gran)


6 comentaris:

fani ha dit...

Si no podem venir a la presentació on podem comprar el disc després de la presentació?? Venint a casa teva gonçalo?? xDD

Contracop ha dit...

Hola!!!!

Hi haurà punts de venta per als que no pugueu venir a la presentació i es clar, també podeu demanar-ne còpies a qualsevol de les persones relacionades amb el grup.

Per cert, d'això dels punts de venta ne volia parlar en tu... jejeje ja me passaré pel bar este cap de setmana!

Besets a tots!

Unknown ha dit...

Quina llicència Creative Commons en concret heu triat? Sabreu que no totes són lliures ni totes copyleft. Voldria saber si és realment lliure o no.

Contracop ha dit...

Hola Manel,

en principi crec que es del tipus by-nc-nd, on a nostra música pot ser distribuïda, copiada i exhibida per tothom que ho vulgui sense obtenir-ne cap benefici econòmic ni realitzar altres obres sobre l'original.
Es el que tenen tots els grups del catàeg Quimera i el que ens van oferir a nosaltres. Ilustrans una mica sobre el tema!

Unknown ha dit...

Bé, és que m'agrada saber-ho perquè, en realitat, lliure seria aquell contingut sense restriccions d'ús. Aquí les condicions NC i ND són restriccions que ho fan no lliure, des del meu punt de vista, i menys copyleft. Ara bé, hi ha molta confusió perquè s'ha associat Creative Commons amb cultura lliure i, com conseqüència, amb continguts lliures i això no és així.

De tota manera, felicitats per la iniciativa.

Contracop ha dit...

Es veritat que hi ha molt de debat sobre això, ja que no queda clar del tot on es la línia... Suposo que si filem prim seria difícil trobar alguna cosa realment lliure, tot i que la nostra intenció es fer arribar la nostra música a la gent del carrer, sense cap tipus de restricció legal a l'hora de fer una còpia, passar-li a un company o escoltar la nostra música en una festa sense que cap agent de l'SGAE vugue cobrar-te per això. Entenc el que dius des del sentit estricte de llibertat, però tampoc seria lògic que es fes un ús comercial del nostre material o que algú fes una versió i en limités les opcions... L'objectiu final sempre serà la gent del carrer i en aquest aspecte podem afirmar que tothom que ho vulgui pot fer-se les seves còpies, passar-les a qui vulgui i escoltar-les on vulgui... o almenys aquesta es la nostra intenció ;)

Gràcies per obrir un debat molt interessant Manel, a veure si entre tots aclarim una mica el tema!!!

Una abraçada!

Blogger Template by Clairvo