divendres, 12 de juny del 2009

Seleccionats al 1er concurs CarpaJoveVinaròs i + concerts!

Hola Companys,

tenim el plaer d'haver estat seleccionats per al primer concurs CarpaJoveVinaròs2009! De fet es l'únic concurs al que ens hem presentat aquest any, ja que com sabeu estem preparant la nostra "eterna" maqueta! Les raons que ens han portat a presentar-nos son diferents i significatives per a nosaltres, primer per la participació que tenen en l'event els nostres amics de rastromusical, botiga mítica de la zona, però a més tindrem la possibilitat de portar la nostra música a l'altra banda del riu sènia amb la dificultat que molts cops això representa, des d'aquí volem agrair als membres del jurat aquesta possibilitat. Per últim, no podem amagar el plaer de tornar a compartir escenari amb companys que s'estan currant al mateix temps que nosaltres els escenaris de la terra, i amb qui ja em coincidit més d'una vegada com poden ser els Hyban Draco d'Alcanar o els Tipos Gos d'Ulldecona, a ells els verem a l'escenari i a vosaltres us esperem el dia 23 de juny (revetlla de Sant Joan) a la platja de Vinaròs (al principi del passeig) a partir de les 22:00h per passar una nit inoblidable!

Abans però ens podem veure a Tortosa el dia 20 a partir de les 21:00h en el festival per la diversitat o a reus el 22 després del concert de FANGORIA (cap a les 02:00h).

Podeu comprobar a l'apartat de l'esquerra com els concerts no paren de sortir! Això es bò però per desgràcia haurem de posposar la maqueta una miqueta més ;)

Ens veiem,
Salut!
Blogger Template by Clairvo