dilluns, 29 de desembre del 2008

Últim concert 2008 i gravació maqueta.

Hola companys,

aquest passat dissabte 27 vam viatjar fins a Badalona per a oferir el concert corresponent al concurs mes a mes de TerceraVia, del que vam ser guanyadors el mes de novembre. Les sensacions no poden ser millors, tot i el temps desfavorable i les dates festives, la sala es va omplir i els assistens van participar amb nosaltres de la festa. Podeu veure'n les fotos a la secció corresponent al menú de l'esquerra.

Aquest però, a més de ser el nostre últim concert del 2008, serà l'últim cop que pujarem a l'escenari fins que no enllestim la nostra maqueta, que s'ha anat posposant al llarg d'aquest any, degut a la bona acceptació que hem tingut en els cocursos on ens hem presentat i que ens han donat l'oportunitat de portar la nostra música arreu dels Països Catalans.

El balanç no pot ser mes positiu, 12 concerts en 8 mesos, finalistes a 5 concursos entre els que cal destacar l'Enganxa't a la música 08 i molts amics que hem anat coneixent a cadascun dels pobles on hem tocat.

Moltes gràcies a tots, als que ens heu acompanyat als concerts, als que heu escoltat la nostra música, als que ens heu donat el vostre suport. Ara es hora d'intentar encabir tota aquesta confiança i treball en la nostra primera maqueta, que esperem tenir llesta el pròxim mes d'Abril.

Fins llavors, anireu tenint notícies nostres, ja que estem preparant una sorpresa per a aquest any nou, no deixeu de visitar-nos!

Bon any nou a tots!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Una passada de concert i nit!!!
beseets!(K)

Blogger Template by Clairvo