dilluns, 28 de març del 2011

Contracop diu NO AL TANCAMENT DE SOM RÀDIO!

El tancament de Som Ràdio és una mala notícia, una molt mala noticia no només per a aquells catalans catalanistes que seguíem Som Ràdio, es una mala notícia per a tot un país, i per a una ja prou debilitada llibertat d'expressió, presonera d'interessos polítics i poders mediàtics.

No podem però rebre aquesta noticia, sense un dolç regust, un regust a victòria que ens fa pensar que aquesta crucifixió pública no és només una prova clara de la trista realitat que fidelment s'ha retratat i denunciat des de Som Ràdio i que ara es confirma, no és només això…

És una empenta que farà molt més fermes les passes que ens conduiran cap a la Independència i un crit de llibertat des d'una cel·la que en molts moments encara no érem capaços de veure.

Companys de Som Ràdio, podeu estar orgullosos de la vostra feina, això ha passat perquè ho estàveu fent bé, estàveu posant el dit a la llaga i esperem que pugueu seguir fent-ho sigui com sigui i allà on sigui!

Moltes gràcies Som Ràdio, Salut i molta sort!1 comentaris:

PuMo ha dit...

Acabo de llegir aquesta entrada al blog. No ser si ho havia llegit, crec que no, l'emoció i el recolzament que vaig viure amb el tancament fa que no recordi. Han passat ja tres mesos i tres dies, veig aquella època i el que varem fer en especial al Petit tast com quelcom imprescindible pel nostre país, més enllà dels continguts polítics, la promoció de la nostra cultura, la que necessita tot país per a ser això, país.
Entre totes i tots els que vareu passar m'heu fet veure l'important de la tasca que fèiem.
Us donaré una primícia, a la tardor tornem a les ones radiofòniques, canviant d'emissora.
Una abraçada ben forta!

Blogger Template by Clairvo