dilluns, 7 de juny del 2010

Seleccionats al Musicamp!


Seguint amb el tema concursos i després de passar aquesta cap de setmana pel Jerock on hem ho hem passat com mai amb la companyia i la festa de la gent de la Vall d'Usixó, ens toca ara parlar sobre la classificació per tercer any consecutiu a la final del Musicamp, com diuen a la tercera va la vençuda i necessitem el vostre suport per a fer-ho realitat.

El concerts de la tercera edició del concurs de música en català del Camp de Tarragona se celebraran els dies 11 i 18 de juny a Reus i Tarragona, respectivament, durant els quals el públic podrà votar el seu grup preferit. El guanyador del concurs tindrà l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove de Montblanc en el marc del concurs Música Jove.

Nosaltres ens hem classificat per a la final de Reus del divendres dia 11 (suposem que sobre les 23:00h, però ja donarem més detalls), així que ja ho sabeu, tots els que esteu per Reus, Tarragona i voltants podeu venir a gaudir de la festa, la bona música i a fer-nos un vot!

Pel que fa a l’Acampada Jove, aquest any se celebrarà durant els dies 15, 16 i 17 de juliol a Montblanc, amb l’assistència de nombrosos grups de música com Delincuentes, Els Pets o Skatalà.

Us passem també el cartell del Connecta 2010 on participarem juntament amb els nostres amics de Kontraband! L'edició d'aquest any se celebrarà finalment el dia 19 de juny! Us esperem tots al CAM de Santa Perpètua amb ganes d'escoltar bona música i de donar suport a la cultura popular!



_

1 comentaris:

Jessica ha dit...

Què guai, tios!!! Enhorabona!!! No cal ni dir que m'apunto, no? jejejeje

Endavant!!!

Blogger Template by Clairvo