dimarts, 2 de març del 2010

Crònica d'una tarda perfecta (Presentació del CD part 1)

Era un dissabte plujós i emboirat, d'aquells que inviten a quedar-se endormiscat al sofà de casa mirant la tele amb un got mig ple d'alguna cosa que escalfi l'ànima, però més de 150 persones van apropar-se fins a la cisterna de la Vall d'Alcanar per a assistir a la presentació del primer treball de Contracop.

Va ser una tarda entre amics, xerrant sobre un somni de músics que per fi es feia realitat, sobre l'esforç per aconseguir-ho, sobre les alternatives a l'abús de l'SGAE i sobretot de música.


Tres cançons amb un marcat caràcter acústic van posar el que suposa un punt i apart en la carrera del grup que ja treballa en nous temes.


Des de Contracop només podem agrair un cop més el suport incondicional que sempre ens ha donat la nostra gent, agrair a tots aquells que sempre han cregut, agrair als que han viscut festa rere festa amb nosaltres, agrair l'esforç de la Diputació de Tarragona i els ajuntaments que ens han recolzat, i a tots aquells que tot i no poder venir el dissabte heu estat al nostre costat.
Blogger Template by Clairvo